Om oss

Vi vet vad som krävs för att kunden ska bli nöjd med en leverans. Med vår erfarenhet kan du känna dig säker på att din leverans sker i tid och att dina saker kommer fram i gott skick.

Vi erbjuder bud- och paketbilstjänster, kylbilsbud, budbil, kranbilsbud och lastbilsbud. Det gör att vi kan ta oss an de allra flesta typer av budtransporter.

Våra chaufförer och deras kunskap

För att du som kund ska kunna känna ett stort förtroende för oss har alla våra chaufförer och transportörer adekvat utbildning och stor erfarenhet av att köra olika typer av transporter.

Förarna har också ID06 och i de allra flesta fall har de också ADR utbildning. I de fall förarna ska hantera medicinska gaser har de också utbildning för det. Du som kund kan alltid känna dig helt trygg när du väljer att anställa oss för att sköta din transportering, oavsett vilket gods det handlar om.

Trafiksäkerhet

Vi är måna om trafiksäkerhet – för oss är det en självklarhet att våra chaufförer ska vara pigga, utvilade och må bra när de är ute i trafiken.

Alla våra yrkesförare följer kör- och vilotider. Vi följer regler inom branschen, vi har kontroll på tider och tänker alltid på säkerheten först.

Vårt företag har nolltolerans när det gäller alkohol och droger. Därför har våra samtliga fordon alkolås.

bud-stockholm-dräger-alkolås

Rätt personal – ledande företag inom bud

En sak som inte är helt lätt inom bud Stockholm är att hitta rätt personal, men det har vi lyckats med!

Våra förare, trafikledare och säljare har hjälpt oss att nå in bland de ledande företagen inom just budbilsservice.

Om du har några frågor om oss, hur vi jobbar eller våra tjänster, är du alltid välkommen att kontakta oss!