vita budbilar som står på rad

Budbil

Budservice är en av huvuddelarna i vår verksamhet. Våra bilar kör förbi olika orter varje dag enligt olika distributionslinjer och det gör våra transporter miljövänliga och kostnadseffektiva.

På vår budfirma ser vi till att vi alltid håller en kommunikation med dig som kund så att du vet när din transport hämtas och lämnas.

Våra budbilar i Stockholm

Vi har fler än 25 olika bilar som utför bud i och omkring Stockholm. Bilarna finns i olika storlekar – från kombi upp till större paketbilar med tre meter långt lastutrymme.

Det medför att vi kan ta oss an flera transporter på en och samma gång. Dessutom kan vi hantera de flesta olika typer av bud!

Flexibla lösningar och jourtransporter

Vi har ett modernt system där våra transportledare alltid kan se var våra bilar befinner sig. Under dagen kan transporterna planeras om ifall det är så att någon beställer en jourtransport.

Även andra löpande transporter kan enkelt planeras in i körschemat under dagens gång. Du kan med andra ord lita på att en budbil dyker upp snart efter att du gjort en beställning av en paketleverans i Stockholm.

Så löser vi hanteringen av alla transporter

Tack vare att vi har flera olika typer av budbilar kan vi lösa de flesta typer av budservice. Vi kan alltid ge våra kunder den allra bästa möjliga servicen tack vare vår stora bilpark.

Det spelar ingen roll om uppdraget är stort eller litet, vi löser det! Vi kan transportera allt från mindre brev och paket till stora pallar med olika innehåll.

Transporter och miljö

Du kanske tänker att det inte är miljövänligt att använda sig av transportbilar, men så är inte fallet.

Eftersom att vi utgår ifrån olika distributionslinjer kan vi enkelt planera om våra rutter så att din leverans plockas upp på vägen. Det medför att vi inte behöver åka omvägar eller ta extra resor för att plocka upp och lämna av din leverans.

Priser för våra budbilar i Stockholm

Vi ser alltid till att ha konkurrenskraftiga priser som tål att jämföras. Vi ser till att du som kund alltid får en offert som är ordentligt specificerad innan du bokar vår budbil.

När du beställer bud i Stockholm får du ett estimat på vad ditt bud kostar innan du väljer att anlita tjänsten. Kontakta oss för att få veta exakt vad du behöver betala!

Vill du anlita en budfirma i Stockholm är du välkommen att boka en eller flera av våra budbilar – hör av dig till oss!