bud-stockholm-firmabil

Kylbilsbud

Merparten av våra kylbilar har bakgavellyft samt Isolerade skåp och kylaggregat för att dina kylda varor ska hålla sig kalla under hela transporten.

Även under riktigt varma sommardagar kan vi garantera att livsmedel och annat håller sig väl kylt även om transporten drar ut på tiden.

Våra kylbilar i Stockholm

Utöver vanliga budbilar erbjuder vi kylbilar för bud i Stockholm.

När det gäller kylda transporter har vi både mindre paketbilar och lätta lastbilar med kylaggregat i Stockholm. Det medför att både små och stora ordrar kan fraktas med oss.

Vi har stor erfarenhet av att frakta kylvaror och du kan lita på att produkterna kommer fram i gott skick.

bud-stockholm-vit-firmabil

Vilka kyltransporter kan vi utföra?

Vi utför alla typer av kyltransporter. Framför allt riktar vi in oss på att utföra transporter åt cateringföretag, livsmedelshandlare och livsmedelsgrossister om deras distributionsbilar inte hinner med i den snabba takten eller om någon bil skulle vara ur funktion.

Vi kan frakta både mindre och större beställningar långa och korta sträckor.

Boka kyltransport i Stockholm

Det är alltid en fördel om du bokar din kyltransport i alla fall ett par dagar innan budet behöver göras. På så sätt kan vi se till att vi har en eller flera bilar lediga som passar just de behoven du har.

När du bokar in din kyltransport i eller omkring Stockholm kan du också få ett ungefärligt pris eller en offert på vad budet kommer att kosta.

Boka in ditt kylbilsbud i Stockholm med Lillebud för att känna dig trygg i att få dina gods levererade till och från rätt plats i tid!

Jour för bud i Stockholm

Under helg och kväll erbjuder vi på Lillebil även jour när det gäller kylbilsbud. Det betyder att vi kan rycka in med kort varsel.

Ibland kan det dock vara så att bilarna är upptagna på bokade arbeten och då kan du behöva vänta en stund på att en bil blir ledig. Det kan också vara så att vi inte har bilar som passar transporten perfekt. Då kan det komma en större bil än nödvändigt för att utföra budet.

Temperaturen i ett kylbilsbud

Våra kylbilar håller kylan länge. Det gör att du kan vara helt säker på att en bra livsmedelshygien upprätthålls under hela transporten.

Vi kan också ställa in temperaturen i bilarna så att den blir lite högre eller lägre beroende på vad det är som transporteras. Ibland kan det till exempel vara frysvaror, andra gånger är det frukt, grönt och bär.

Om du behöver transportera kylda varor i Stockholm är Lillebil budfirma rätt företag för dig! Skicka in din bokningsförfrågan.